Makers Bollywood film War willen een vervolg

Makers Bollywood film War willen een vervolgDe Bollywood film War is afgelopen week verschenen. De reacties op de film maken dat productiebedrijf Yash Raj Films serieus overweegt om een vervolg te maken op deze actiethriller.

Yash Raj Films ziet potentie in de film en hoopt dat ze er een complete franchise van kunnen maken, vergelijkbaar met Dhoom.

“De personages van Hrithik en Tiger zijn zo geschreven dat ze in een vervolg verder kunnen. En hun chemie is prachtig! Na het zien van het eindproduct was Aditya Chopra er helemaal van overtuigd dat een vervolg mogelijk is. Hij wil sowieso de combinatie van Hrithik en Tiger terugbrengen op het witte doek. Uiteraard is dit allemaal wel afhankelijk van de resultaten van War. Dat weten we maandag”, aldus een productiemedewerker.