Shah Rukh Khan en Salman Khan in Bollywood Laal Singh Chaddha?

Shah Rukh Khan en Salman Khan in Bollywood Laal Singh Chaddha?De opnames van de Bollywood film Laal Singh Chaddha zijn deze week begonnen. En er wordt veel gespeculeerd over deze Hindi remake van de Hollywood hit Forrest Gump. Het laatste gerucht is dat zowel Shah Rukh Khan als Salman Khan een rol hebben in de film.

De hoofdrollen worden gespeeld door Aamir Khan en Kareena Kapoor Khan. Maar deze grote namen zijn niet genoeg. Aamir heeft zijn goede vrienden Shah Rukh Khan en Salman Khan benaderd voor cruciale rollen in de film.

Aamir zou Shah Rukh een speciale rol hebben aangeboden. Het gaat niet om een cameo van een minuut, zoals in eerste instantie werd gesuggereerd. Het gaat om een volwaardige rol. En ook Salman is een soortgelijke rol aangeboden. Mochten beide Khans de rollen aannemen, dan wordt Laal Singh Chaddha de eerste film waarin alle drie de Khans voor het eerst samen komen.

Laal Singh Chaddha staat gepland voor een release met Kerst 2020.