Bollywood actrice Katrina Kaif benaderd voor actiefilm

Bollywood actrice Katrina Kaif benaderd voor actiefilmBollywood actrice Katrina Kaif heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze zich comfortabel voelt in elk genre, van comedy (Ajab Prem Ki Ghazab Kahani) tot actie (Ek Tha Tiger). Katrina heeft aangegeven graag weer een actiefilm te willen doen en haar wens is gehoord.

Volgens de geruchten heeft het productiebedrijf Excel Entertainment Katrina benaderd voor een actie-avonturenfilm. De film bestaat uit een zeer verfrissende cast. Ze zal worden vergezeld door Ishaan Khattar en Siddhant Chaturvedi.

“De film zit vol actie en Katrina is degene die alles zal leiden. Net als de andere films van dit productiebedrijf heeft ook deze film een geweldig concept”, aldus een vriend van de actrice.

Hij voegt toe dat Katrina er nog over na wil denken. “Ze werkt op dit moment aan de film Sooryavanshi. Maar ze heeft hele goede ervaringen met Excel, die ook Zindagi Milegi Na Dobara hebben gemaakt. En dat is nog altijd een van haar meest geliefde films.”