Bollywood regisseuse Farah Khan houdt opties open

Bollywood regisseuse Farah Khan houdt opties openBollywood vermaakt zichzelf door steeds meer remakes te maken. Farah Khan werkt momenteel aan de remake van de film Satte Pe Satta uit 1982. Alles leek goed te gaan, maar haar steracteur heeft nu zijn twijfels.

Farah’s eerste keus voor de hoofdrol is Hrithik Roshan. Volgens de laatste geruchten heeft hij ook al getekend voor de film. Maar hij schijnt niet erg blij te zijn met de eerste versie van het script. Hrithik begint nu zelfs te aarzelen of hij wel goed genoeg is om deze rol te vervullen. Hoewel Farah nog geen ferme ‘nee’ te horen heeft gekregen is ze wel op zoek naar een mogelijke vervanger en daarvoor heeft ze goede vriend Shah Rukh Khan benaderd.

Farah wil haar opties open houden en ervoor zorgen dat de opnames op tijd kunnen starten. Daarom heeft ze een back-up nodig.

Hrithik is echter nog steeds geïnteresseerd in de film. Hij hoopt eind deze maand de tweede versie van het script te ontvangen, waarna hij zijn beslissing zal nemen.