Bollywood actrice Alia Bhatt wordt Sanjay’s Gangubai

Bollywood actrice Alia Bhatt wordt Sanjay's GangubaiBollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali heeft bevestigd dat hij verder gaat met het maken van zijn langverwachte film Gangubai Kathiawadi. En de hoofdrol gaat naar Alia Bhatt.

Sanjay had stiekem gehoopt om verder te kunnen met zijn film Inshallah. Maar helaas is het niet gelukt om tijdig een acteur te kunnen vinden die op korte termijn Salman Khan kon vervangen. Fans vroegen zich echter af wat er nu zou gebeuren met Alia Bhatt. Het was namelijk haar droom om te werken met Sanjay.

Wat zij echter niet wist is dat Sanjay haar in zijn hoofd al had gecast in de rol van Gangubai. “Sanjay had dit al besloten toen zij auditie kwam doen voor Inshallah. Haar toewijding, passie en enthousiasme en haar wil om te schitteren raakte hem diep. Hij wist toen al dat hij zijn Gangubai had gevonden. Wat hij echter niet wist was dat hij uiteindelijk Gangubai ook echt ging maken in plaats van Inshallah”, aldus een van de mensen uit het team van Sanjay Leela Bhansali.

Het verhaal Gangubai Kathiawadi is al enkele jaren het droomproject van Sanjay. Hij was in gesprek met Priyanka Chopra Jonas en de twee hadden de rol uitvoerig besproken, maar de samenwerking verliep niet zoals gepland. Ook andere acteurs, waaronder Deepika Padukone, Ranveer Singh en Karthik Aaryan, werden het afgelopen jaar vaker gespot Met Sanjay, maar niemand anders is bevestigd voor de film.

Een officiële aankondiging over de cast volgt binnenkort. Gangubai Kathiawadi staat gepland voor een release in september 2020.