Bollywood acteur Hrithik Roshan benaderd voor Gangubai Kathiawadi

Bollywood acteur Hrithik Roshan benaderd voor Gangubai KathiawadiBollywood acteur Hrithik Roshan wordt na het succes van de film War overspoeld met filmscripts. Hij overweegt om de volgende film van Farah Khan te tekenen, maar volgens de laatste geruchten heeft Sanjay Leela Bhansali hem benaderd voor de hoofdrol in Gangubai Kathiawadi.

Het gaat om het personage van de beruchte maffia baas Haji Mastan, die al vaker het onderwerp is geweest in Bollywoodfilms.

“Sanjay is in gesprek met Hrithik Roshan voor die rol. Hrithik wil iets moois en groots doen na War en hij weet niet of dit het is. Het succes van de film legt namelijk een grote druk op zijn schouders. Hij moet een keuze maken of hij wil schitteren in een commerciële film of een meer kunstzinnige film”, aldus een vriend van Hrithik.

De enige film waar Hrithik aan werkt is Krrish 4. De opnames staan gepland voor januari 2020, maar of dit gaat lukken is niet duidelijk.