Regen van klachten na Bollywood show met Hrithik Roshan in Ahoy

De flyer waarop Hrithik Roshan aangekondigd werd.

Wat gisteren voor veel Bollywood liefhebbers de grootste Bollywood show van 2019 met Hrithik Roshan moest worden en ook zo door de organisatie werd aangekondigd, was volgens diverse bezoekers een enorme teleurstelling. Dat blijkt vanmorgen uit een regen van klachten op social media, naar aanleiding van de door The Starsline georganiseerde show, op zondag 17 november in Ahoy.

Met name het ‘optreden’ van Hrithik Roshan is niet in goede aarde gevallen bij verschillende bezoekers. De Bollywood superster, waar velen speciaal voor waren gekomen, gaf geen echte show en was heel kort op het podium in een soort vraaggesprek. Ook hebben diverse mensen, die maar liefst 300 euro hadden betaald voor een meet and greet met Roshan, de acteur nooit gezien.

We hebben de avond uiteindelijk doorgebracht met twee zangers Sanjeev-Darshan onder begeleiding van Surili Orchestra. Nargis Fakhri heeft op drie nummers gedanst. En wat Hrithik Roshan eigenlijk kwam doen? Het was een interview! Fans hebben uren gewacht voor een meet & greet maar Hrithik Roshan was al weg! Veel boze mensen achter gelaten” schrijft reena.nl op haar website.

Een kleine greep uit het grote aantal reacties vanmorgen:

 

De orga heeft echt zijn best gedaan om een volle bak te krijgen dit is en blijft een gok Next time better

Gepostet von Glenn Baladien am Sonntag, 17. November 2019