Bollywood acteur Ajay Devgn wil meer films gaan remaken

Bollywood acteur Ajay Devgn wil meer films gaan remakenRecent werd bekend dat Bollywood acteur Ajay Devgn een remake wil maken van zijn eerste film Phool Aur Kaante. En dat blijkt niet de enige film te zijn dat in een nieuw jasje kan worden gestoken. Ajay wil de handen ineen slaan met Anees Bazmee voor de remake van zijn thriller Deewangee uit 2002.

“Ajay zeurt al maanden aan mijn hoofd om de film Deewangee opnieuw te maken, omdat de film erg goed was. En hij is niet de enige. Velen mensen hebben mij gevraagd om de film opnieuw te maken. Het was mijn eerste suspense-thriller. En totaal anders dan waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt. En om eerlijk te zijn, denk ik er nu wel over na om de film opnieuw te maken”, aldus Anees Bazmee.

“Het personage zal volwassener en sterker zijn. Ik moet een goed verhaal hebben dat bij het personage zal passen. En de hoofdrol in de film zal uiteraard worden vertolkt door Ajay”, voegt hij toe.

Scroll naar top