Ranbir Kapoor en Alia Bhatt bereiden zich voor op Bollywood huwelijk van het jaar?

Ranbir Kapoor en Alia Bhatt bereiden zich voor op Bollywood huwelijk van het jaar?Bollywood mag zich nu alvast gaan voorbereiden op het grootste huwelijk van het jaar 2020. Als we de geruchten mogen geloven dan zijn Ranbir Kapoor en Alia Bhatt van plan om eind 2020 in het huwelijksbootje te stappen.

Ranbir en Alia lijken het perfecte stel te vormen. Ze tonen openlijk hun affectie voor elkaar en delen foto’s waarin we zien dat ze tijd doorbrengen met elkaars familie. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat de volgende stap werd besproken.

Het stel heeft echter nog wel wat te regelen. Voordat ze gaan trouwen willen ze allebei hun lopende projecten hebben afgerond. En daarom is de winterperiode het meest geschikt om hun huwelijk plaats te laten vinden. “Ranbir en Alia willen allebei ten minste een maand vrij nemen om alles te regelen. En om dat voor elkaar te krijgen is rust nodig. Daarom is het zo van belang dat ze hun werk afronden, zodat ze hun volle aandacht kunnen geven aan de voorbereidingen”, aldus een vriend van de familie.

“Ranbir kan al eerder tijd vrijmaken voor de bruiloft. Het is echter Alia die veel meer op haar bordje heeft liggen. Daarom willen ze wachten tot november-december”, voegt hij toe.

Alia is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de films Gangubai Kathiawadi en Sadak 2, terwijl Ranbir zijn volle aandacht gaat richten op Shamshera.

Scroll naar top