Opnames Superwoman film van Bollywood actrice Deepika Padukone volgend jaar van start?

Opnames Superwoman film van Bollywood actrice Deepika Padukone volgend jaar van start?Het is nog niet zo lang geleden dat Bollywood actrice Deepika Padukone kenbaar maakte dat ze de intenties heeft om een Indiase Superwoman film te maken met zichzelf in de hoofdrol. En als we de geruchten mogen geloven zijn de voorbereidingen hiervoor al in volle gang.

Het script is al geschreven, maar nu worden de laatste zaken nog bijgewerkt. Het idee is om er een franchise van te maken.

“Deepika speelt al heel lang met het idee om een Indiase Superwoman te creëren. Het script is er nu. Maar uiteraard zijn we nog op zoek naar een producent, regisseur en acteurs om het project verder vorm te geven. Dit heeft tijd nodig, maar zoals het er nu uitziet hopen wij volgend jaar te kunnen starten met de opnames.”

Deepika heeft het afgelopen jaar gewerkt aan de film ’83 en Chhapaak, die beide volgend jaar in de bioscoop te zien zijn.

Scroll naar top