Cast Bollywood film Bunty Aur Babli 2 bekend

Cast Bollywood film Bunty Aur Babli 2 bekendHet productiebedrijf Yash Raj Films is al enige tijd bezig met het vervolg op de Bollywood hit Bunty aur Babli. Het is echter niet makkelijk om de juiste mensen bij elkaar, maar het is hen toch gelukt.

De hoofdrollen in het vervolg worden vertolkt door Siddhant Chaturvedi en Sharvari. Siddhant was eerder dit jaar te zien als MC Sher in de hit Gully Boy. En Sharvani is vorig jaar ontdekt tijdens een van de vele audities en maakt haar debuut met Bunty Aur Babli 2.

Maar naast deze twee jonge acteurs, maken ook Saif Ali Khan en Rani Mukherjee deel uit van het vervolg. Het duo is na 11 jaar opnieuw samen te zien in een film.

Rani neemt opnieuw de rol op zich van Babli. Wat de rol van Saif exact is, is niet bekend gemaakt. “Ik ben erg blij om weer samen met Saif te werken. Ik heb mooie herinneringen aan onze films en ik kijk er naar uit om iets nieuws met hem te creëren in Bunty Aur Babli 2.”

Saif wil zelf ook niets kwijt over zijn rol in de film. “Het is fris, hilarisch en meeslepend. Rani en ik hebben het altijd leuk gehad tijdens onze films en ik kijk er naar uit om weer met haar samen te werken.”

Scroll naar top