Gaat Bollywood acteur Salman Khan samenwerken met Farhan Akhtar?

Gaat Bollywood acteur Salman Khan samenwerken met Farhan Akhtar?Bollywood acteur Salman Khan zou graag willen samenwerken met Farhan Akhtar. En ook Farhan denkt daar hetzelfde over. Hij heeft eerder samengewerkt met Aamir Khan in Dil Chahta Hai en Shah Rukh Khan in Don, maar nooit met Salman. En dat is een droom die hij heel erg graag wil vervullen. Misschien komt die droom sneller uit dan hij denkt.

Farhan is momenteel erg druk met de opnames van Toofan, maar in zijn vrije tijd werkt hij aan zijn eigen scripts. Enkele daarvan heeft hij al met Salman gedeeld.

“Ik heb inderdaad scripts ontvangen van Farhan. Wanneer wij besluiten om samen te werken dan zal ik dat meteen met jullie delen”, aldus Salman in een recent interview. “We gaan het zien.”

Salman geniet op dit moment erg van het succes van Dabangg 3. Er zijn films waarin de filmmaker overdrijft met de wijze waarop hij zijn hoofdpersoon neerzet. Salman geloof dat hij geluk heeft gehad met de juiste balans in zijn films.

“Ik wil dat wanneer mijn fans naar de bioscoop gaan, zij gelukkig zijn. Ik wil dat zij zich kunnen voorstellen dat zij die held op het scherm zijn. Dat is eigenlijk mijn hele streven en de reden waarom ik films maak.”

“Uiteraard moet je niet gaan overdrijven, en het is niet makkelijk om de juiste balans te vinden. Maar ik denk niet dat dit format kan uitsterven. Een held is altijd nodig!”

Scroll naar top