Bollywood actrice Bhumi Pednekar breekt records

Bollywood actrice Bhumi Pednekar breekt recordsBollywood actrice Bhumi Pednekar heeft een prachtig record neergezet in 2019. De veelzijdige actrice was dit jaar tegelijkertijd in drie kassuccessen te zien. Haar films Saand Ki Aankh, Bala en Pati Patni Aur Woh draaiden tegelijk in de bioscoop. Dit is een van de zeldzame momenten in de filmindustrie voor een actrice.

“Hoe lang een film in de bioscopen draait is geheel afhankelijk van hoe deze wordt ontvangen door het publiek en geliefd is bij het publiek. Ik ben zeer dankbaar dat mijn films zoveel liefde en waardering hebben gekregen van zowel het publiek als recensenten. Ik kies altijd bewust voor een film op basis van het script en het is fijn om te zien dat het mij dit succes oplevert”, aldus Bhumi Pednekar.

In Pati, Patni Aur Woh stal Bhumi de show met haar onberispelijke optreden als een moderne vrouw die haar mannetje staat voor een vreemdgaande echtgenoot. In de film Bala ging ze de strijd aan tegen de maatschappelijke stereotypering van India’s obsessie voor een blanke huid. Ook deze film werd een kaskraker. Haar Diwali-release, Saand Ki Aankh, hield ook stand ondanks dat er die dag nog twee grote films werden uitgebracht, namelijk Housefull 4 en Made in China. De film kwam als winnaar uit de bus.

Dit is niet het enige succes wat de actrice mag vieren. Van haar laatste zeven films werden er zes een hit. Dat is een geweldige prestatie voor de jonge actrice die met deze rollen haar kaliber wel heeft bewezen.

Scroll naar top