Bollywood acteur Hrithik Roshan over zijn scriptkeuzes

Bollywood acteur Hrithik Roshan over zijn scriptkeuzesBollywood acteur Hrithik Roshan heeft dit jaar twee hits te pakken, War en Super 30. In een recent interview sprak de acteur over waar zijn keuze voor een film op is gebaseerd.

“Ik ben op zoek naar intelligentie. De algemene benadering is erg belangrijk. Het verhaal kan niet alleen
over bravoure gaan, maar er moet een contrast zijn. Het personage moet ook een gebrekkig karakter bevatten”, aldus Hrithik.

“Actiefilms gaan meestal over de strijd tussen een held en een schurk, maar dat is niet genoeg. Ik vind het niet erg om deel uit te maken van een grote cast, maar het verhaal moet op een intelligente manier zijn geschreven. Het opblazen van auto’s en met elkaar op de vuist gaan is niet genoeg. De houding van de hoofdpersoon is wat mij raakt”, voegt hij toe.

Hrithik is een van de grootste sterren in Bollywood. En ook dat heeft invloed op de keuzes die hij maakt. Hij heeft zich door de jaren heen gerealiseerd dat het zijn van een grote ster een zeer grote verantwoordelijkheid is. “Het is niet makkelijk om die titel te dragen. Het kost veel energie en vaardigheid om het te beheersen. Wanneer dit niet lukt, wordt het een last. Ik heb het gevoel dat ik er ieder jaar beter in ben geworden, maar het is niet makkelijk.”

Scroll naar top