Bollywood acteur Salman Khan viert 30-jarig jubileum

Bollywood acteur Salman Khan viert 30-jarig jubileumBollywood acteur Salman Khan, die afgelopen vrijdag 54 jaar werd en op dezelfde dag een nichtje mocht verwelkomen in de familie, heeft ook nog een reden voor een feestje. Hij werkt namelijk al 30 jaar in Bollywood.

Salman debuteerde in 1988 met een kleine rol in de film Biwi Ho To Aisi. In 1989 speelde hij zijn eerste hoofdrol in de film Maine Pyaar Kiya. In drie decennia was Salman te zien in een grote variatie aan genres, van komedie (Andaz Apna Apna) tot aan drama (Tere Naam) en actie (Tiger Zinda Hai).

“Het zou niet mogelijk zijn geweest om een succesvolle carrière op te bouwen in Bollywood zonder de constante steun en liefde van mijn fans. Ik wil daarom al mijn fans heel erg bedanken. Het kon niet zonder jullie goede wensen. Het belangrijkste in het leven van een acteur is de reis die je aflegt en mijn reis was gewoonweg fantastisch”, aldus Salman.

De Dabangg ster voegt toe dat veel briljante mensen hem hebben gevormd tot de persoon die hij is. “Ik heb veel gezien en meegemaakt. Er zijn veel mensen betrokken in mijn leven die mij ontzettend veel hebben geleerd. En mij hebben gemaakt tot wie ik ben. Ik werk voor mijn fans. Iedere dag sta ik op met de motivatie om goede films te maken voor mijn fans, zodat ik hen die mij onvoorwaardelijke liefde geven kan bedanken.”

Zijn nieuwste film Dabangg 3 draait momenteel in de bioscoop. Volgend jaar is Salman te zien in de films Radhe en Kick 2.

Scroll naar top