Remix van het hit Ole Ole in Bollywood film Jawaani Jaaneman

Remix van het hit Ole Ole in Bollywood film Jawaani JaanemanBollywood film Jawaani Jaaneman is volgend jaar de eerste film dat deelneemt aan de trend van het remixen van liedjes uit de jaren 90. De componist van de film, met in de hoofdrol Saif Ali Khan, heeft besloten om de hit Ole Ole uit de film Yeh Dillagi te remixen.

“Het is een frisse, nieuwe versie van het nummer. Maar ik heb wel getracht het gevoel en de sfeer van het origineel te behouden. Shabbir Ahmed (tekstschrijver) en ik hebben samen aan heel wat nummer gewerkt. Ook dit nummer is door hem geschreven. Het lied is net zo levend als het origineel”, aldus componist Tanishk Bagchi.

Jawaani Jaaneman staat gepland voor een release op 31 januari. Naast Saif Ali Khan maken ook Tabu, Kubbra Sait en Aalia Furniturewala deel uit van de cast.

Scroll naar top