Bollywood acteur Shah Rukh Khan tekent film van Rajkumar Hirani?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan tekent film van Rajkumar Hirani?Bollywood acteur Shah Rukh Khan laste een pauze in nadat zijn film Zero een grote flop werd. Hij wilde de tijd gebruiken om tijd door te brengen met zijn gezin en goed na te denken over zijn volgende film. Nu, bijna een jaar later, lijkt er eindelijk een aankondiging aan te komen.

Volgens de laatste geruchten heeft Shah Rukh de volgende film getekend van niemand minder dan regisseur Rajkumar Hirani. “De twee zijn al enige tijd met elkaar in gesprek. Het gaat om een enorm groot project en ze willen in april of mei beginnen met de opnames. De makers hopen de film in 2021 wereldwijd uit te brengen. Dit is alles wat er op dit moment bekend is”, aldus een productiemedewerker.

SRK heeft in de tussentijd uiteraard niet stilgezeten. Dit jaar produceerde hij de hitfilm Badla en de Netflix-serie Bard of Blood. Zijn productiebedrijf Red Chillies Entertainment werkt op dit moment aan twee series getiteld Class of ’83 en Betaal.

Scroll naar top