Isabelle Kaif over haar Bollywood debuut

Isabelle Kaif over haar Bollywood debuutAl maanden gonst het van de geruchten over het Bollywood debuut van Isabelle Kaif, het zusje van Katrina Kaif. Eerdere berichten suggereerden dat ze haar debuut zou maken in de film Time To Dance met Sooraj Pancholi. Maar dat is nu van de baan. Ze zal debuteren in de film Kwatha.

De film Kwatha is een actiefilm met in de hoofdrol Aayush Sharma.
“Het is een actiedrama. De film zit vol emoties en Aayush is te zien in de rol van Majoor”, aldus Isabelle. “De film is geinspireerd op waargebeurde verhalen en laat zien hoe een paar incidenten een mening en perspectieven kan beïnvloeden en je kijk op zaken veranderd.”

De opnames zijn al van start en de film staat gepland voor een release later dit jaar.

Scroll naar top