Bollywood actrice Kiara Advani gelooft dat talent je verder brengt

Bollywood actrice Kiara Advani gelooft dat talent je verder brengtBollywood actrice Kiara Advani maakt al enkele jaren deel uit van de filmindustrie en ontving vorig jaar veel lof voor haar performances in Lust Stories en Kabir Singh. Maar het was voor haar niet makkelijk om te komen waar ze nu is.

“Je kunt je compleet waardeloos voelen wanneer je op kansen wacht. Maar ik ben blij dat ik niet heb opgegeven en mijn droom heb nagejaagd. En dat is de reden waarom het nu goed gaat. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je getalenteerd bent, niemand dat van je kan afpakken.”

“Nu ga ik met een goed gevoel naar mijn werk en iedere dag streef ik ernaar om mezelf te beteren. Ik heb nog een hele lange weg te gaan, maar het is zeer motiverend wanneer regisseurs je bellen om je niet alleen te feliciteren met succes en je acteerprestatie te prijzen, maar dat ze ook aangeven welke scenes hen aanspreken.”

Op dit moment geniet Kiara van het succes van haar film Good Newwz.

Scroll naar top