Bollywood acteur Akshay Kumar overweldigd door goede reacties op Good Newwz

Bollywood acteur Akshay Kumar overweldigd door goede reacties op Good NewwzBollywood acteur Akshay Kumar heeft opnieuw een hit te pakken met zijn recente film Good Newwz. “Dit is een onderwerp dat met het publiek moest worden gedeeld”, zegt hij in een recent interview.

Good Newwz vertelt het verhaal van twee echtparen die moeite hebben om kinderen te krijgen. Zij roepen de hulp in van specialisten en worden ervan overtuigd om het via IVF te proberen. En dat is het moment wanneer hun levens veranderen.

Akshay is door het grote succes van de film ervan overtuigd dat een film met een goed verhaal en een mooie boodschap altijd gewaardeerd zal worden door het publiek. “De reacties op de film zijn overweldigend. En toen ik het script kreeg wist ik dat dit onderwerp met het publiek moest worden gedeeld. Het is een belangrijk en relevant onderwerp dat aandacht behoeft in de maatschappij. En ik wil niet alleen het publiek in India bedanken voor het warme onthaal, maar ook buiten India. Een film met een goed verhaal en een mooie boodschap zal altijd waardering ontvangen.”

De cijfers liegen er niet om. De film staat in de Verenigde Emiraten op nummer 2 als best bekeken, op nummer 3 in Duitsland, numer 4 in Nieuw-Zeeland, nummer 7 in Cananda en Australië en nummer 9 in Engeland. Dit is een van de meest succesvolste films van Akshay Kumar buiten India.

De film, met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Kareena Kapoor Khan, Kiara Advani en Diljit Dosanjh, is geregisseerd door Raj Mehta en is ook te zien in de Nederlandse bioscopen.

Scroll naar top