Na flop Zero heeft ook Anushka Sharma nog geen Bollywood film getekend

Na flop Zero heeft ook Anushka Sharma nog geen Bollywood film getekendNadat de Bollywood film Zero werd uitgeroepen tot flop was het niet alleen zwaar voor Shah Rukh Khan. Hij wilde even tijd nemen voor zichzelf. Maar het floppen van de film deed ook Anushka Sharma veel pijn. Zij laste een break in, van een jaar.

Anushka had in 2018 een druk jaar met drie films: Pari, Sui Dhaaga en Zero. Daarnaast was ze bezig met diverse commercials en dat zorgde ervoor dat ze weinig tijd kon doorbrengen met haar man, cricketer Virat Kohli.

Een jaar na de release van Zero heeft Anushka nog steeds geen film getekend. Haar fans hopen snel iets te horen van de actrice, maar zei recent dat het een bewuste keuze is geweest om een pauze in te lassen. “Het werd mij allemaal teveel.”

“Het was een bewuste keuze om na Zero even een paar maanden vrij te nemen. Na mijn huwelijk was mijn leven net een wervelwind. Ik stond vrij snel weer terug op de set van Sui Dhaaga en direct daarna kwam Zero”, zegt Anushka.

“Wanneer ik ook maar een beetje vrije tijd had, probeerde ik een balans te vinden in mijn leven en tijd door te brengen met mijn man. Maar ik voelde een druk. Dit was niet goed. Ik moest en zou twee maanden vrij nemen. En in deze tijd wilde ik geen scripts lezen. Het is belangrijk om als creatief persoon jezelf die tijd te gunnen.”

De 31-jarige weet dat er bepaalde verwachtingen zijn van een actrice. “Natuurlijk is er een bepaalde druk. Iedereen is benieuwd naar je volgende film. ”

Hoewel ze nog geen film heeft getekend is Anushka wel als producent druk bezig met haar aankomende project voor Netflix getiteld Mai.

Scroll naar top