Bollywood acteur Salman Khan kijkt liever niet naar zijn eigen films

Bollywood acteur Salman Khan kijkt liever niet naar zijn eigen filmsBollywood acteur Salman Khan vindt het verschrikkelijk om zichzelf terug te zien op het witte doek. “Dan denk ik weleens: “Wat is dit voor rotzooi?””

De 54-jarige heeft veel successen en tegenslagen meegemaakt in zijn carrière. Hij zegt dat hij vaak na het zien van zijn eigen films de gedachte heeft dat het rotzooi is. En daar is niets mis mee. “Soms, en zeker wanneer ik kijk naar mijn eerdere werk dan krimp ik ineen van schaamte. Of ik vertel mezelf dat dit goed is en vraag mij soms ook weleens af waarom ik niet meer van dat soort films doe”, aldus Salman.

“Het is niet slecht om te denken dat een film of een performance slecht is. Alleen dan kun je werken aan jezelf en groeien. Wanneer je erg onder de indruk bent van jezelf, is er geen ruimte voor verbetering. Je kunt jezelf niet prijzen. Andere mensen horen je te prijzen. Maar na een tijdje stop je met luisteren naar al die complimenten. Je kunt je niet laten meeslepen. Je moet kritisch blijven op jezelf en je werk.”

Salman Khan is momenteel te zien in de film Dabangg 3.

Scroll naar top