Bollywood acteur Saif Ali Khan: “Taimur houdt niet van de aandacht van de paparazzi”

Bollywood acteur Saif Ali Khan: "Taimur houdt niet van de aandacht van de paparazzi"Vanaf het moment dat hij werd geboren en het ziekenhuis verliet met zijn ouders wordt Bollywood star kids Taimur Ali Khan overal gevolgd door de paparazzi. Hoewel hij er vorig jaar enigszins aan leek te wennen, is de drie-jarige de aandacht nu meer dan zat.

“Hij houdt niet van de constante media-aandacht. Hij begint zelfs te fronsen. Hij heeft zoiets van “Geen Foto!” Hij houdt niet van teveel gedoe en wordt hier zeker niet enthousiast van”, zegt vader Saif Ali Khan in een recent interview.

Saif begrijpt wel waarom mensen graag naar Taimur kijken. “Aan de ene kant is het voor hem nu klaar, maar aan de andere kant lijkt hij mensen ook gelukkig te maken. En hij maakt mij heel erg gelukkig. Je kunt niet ontkennen dat het een schattig kind is. Dus ik begrijp het, want het is een vloedgolf van genegenheid en liefde.”

“Maar helaas is het soms gewoon te druk op bepaalde openbare plaatsen zoals zijn school. Het is iets waar hij mee opgroeit. Maar het is niet iets waar iedereen van geniet. Maar ja, daar kunnen we niets aan doen?”

Saif is de komende maand in maar liefst twee films te zien: Tanhaji: The Unsung Warrior en Jawaani Jaaneman.

Scroll naar top