Bollywood acteur Arjun Kapoor: “Aditya Chopra heeft mij drie a vier keer afgewezen”

Bollywood acteur Arjun Kapoor: "Aditya Chopra heeft mij drie a vier keer afgewezen"Bollywood acteur Arjun Kapoor is sinds zijn debuut erg gegroeid als acteur. Het was voor de jongeman echter geen makkelijke reis ondanks dat hij deel uitmaakt van een bekende filmfamilie. Zijn beslissing om het alleen aan te pakken heeft hem waardevolle lessen geleerd.

“Ik ben opgegroeid in de filmindustrie dus ik heb al vrij jong kennis gemaakt met hoogte -en dieptepunten van een carrière en het leven dankzij mijn ouders. Misschien is het voordeel van een star kid wel dat je snel wordt voorbereid op het goede en het slechte. Als star kid krijg je makkelijk kansen. Ik had makkelijk aan mijn vader kunnen vragen of hij Aditya Chopra voor mij wil bellen, maar ik heb ervoor gekozen om alles zelf te doen. Ik ben naar audities gegaan en heb daar regisseurs ontmoet”, zegt Arjun.

“Aditya Chopra heeft mij drie a vier keer afgewezen. En ik weet niet of het iets met mijn achternaam te maken had. Toen hij mijn foto’s zag zei hij dat hij mij wel een bijrol kon geven. Maar toen ik opnieuw auditie deed voor Ishaqzaade kreeg ik de film. Ik geloof niet dat het iets met mijn achternaam te maken had toen hij mij afwees.”

Nu hij al jaren deel uitmaakt van de filmindustrie en hij een van de meest gevraagde acteurs is, is hem wel een ding duidelijk geworden. Hij dient films te kiezen die bij hem passen. Een keuze gebaseerd op mogelijk succes is niet de juiste manier.

“Wanneer ik films kies voor externe validatie, dan ga ik verkeerde beslissingen nemen. Ik heb geleerd dat ik alles kan doen wanneer ik volledig overtuigd ben van de film. Uiteraard maak ook ik fouten en dat is menselijk. Maar ik moet als persoon enthousiast zijn over het verhaal. Ik lieg als ik zeg dat ik niet om succes geef, dat doen we allemaal. En dat moet ook. Maar het kan niet de beslissende factor zijn. Ik moet van het proces genieten als acteur.”

Arjun kreeg voor zijn laatste performance in de film Panipat positieve reviews. Het lijkt erop dat de denkwijze hem op het juiste pad brengt.

Scroll naar top