Bollywood acteur Akshay Kumar: “Ik heb geluk dat ik goede scripts krijg”

Bollywood acteur Akshay Kumar: "Ik heb geluk dat ik goede scripts krijg"Bollywood acteur Akshay Kumar heeft de afgelopen jaren grote successen geboekt met zijn films. De 52-jarige acteur is zeer dankbaar en zegt dat het succes te danken is aan de goede scripts.

“Ik heb het geluk dat ik goede scripts aangeboden krijg. Het is fijn wanneer een boodschap duidelijk verwerkt is in een verhaal. Sterker nog, ik ben altijd op zoek naar scripts die ook een sterke boodschap bevatten. Ik doe dit niet altijd met opzet, maar het is wel dat aspect dat mij aantrekt in een script.”

Het is echter niet altijd zo geweest in zijn carriers. Er was een lange periode waarbij geen enkele film een hit werd. “In het begin van mijn carrière was het niet allemaal koek en ei. Ik had geen keuzes. En veel van mijn films werden een flop. Maar producenten en regisseurs bleven mij casten, omdat ik punctueel was. Ze zeiden: “Jij komt tenminste op tijd”.”

“Dat heeft mij gered en ik heb de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. En nu krijg ik prachtige scripts toegestuurd. Wat wil ik nog meer?”

Scroll naar top