Bollywood zangeres Anuradha Paudwal reageert op claims van vrouw die beweert haar dochter te zijn

Bollywood zangeres Anuradha Paudwal reageert op claims van vrouw die beweert haar dochter te zijnBollywood zangeres Anuradha Paudwal, die in de jaren 90 immens populair was, heeft gereageerd op de claims van een vrouw uit de staat Kerala die eerder deze week beweerde dat de zangres haar moeder is.

Het nieuws werd bekend nadat de 45-jarige vrouw, Karmala Modex, een verzoek indiende bij de familierechtbank in Thiruvananthapuram en beweerde dat de zangeres en haar overleden echtgenoot Arun Paudwal haar biologische ouders zijn.

De vrouw beweert in 1974, terwijl ze maar vier dagen oud was, te zijn overgedragen aan een ander echtpaar. De reden zou zijn dat Anuradha Paudwal zich wilde richten op haar zangcarriere. “Ongeveer vier tot vijf jaar geleden bekende mijn pleegvader Ponnachan op zijn sterfbed dat mijn biologische moeder eigenlijk Anuradha Paudwal is. Mijn is verteld dat toen ik vier dagen was ik bij mijn pleegouders werd geplaatst. Ponnachan was bevriend met Anuradha en zat destijds in het leger in Maharashtra. Later werd hij verplaatst naar Kerala.”

De zangeres is furieus en reageert geschokt op de berichten. “Ik ga geen verklaring geven voor dit soort idiote uitspraken. Ik heb nog altijd mijn zelfrespect. Dat is alles wat ik erover wil zeggen”, aldus Anuradha Paudwal.

Haar woordvoerder zegt dat Karmala een psychopaat is. “Anuradha’s dochter Kavita werd geboren in 1974, dus de beweringen van Karmala zijn onjuist. Dit meisje weet niet waar ze het over heeft. ”

De rechtszaak vindt plaats op 27 januari 2020. En een simpele DNA-test moet uitwijzen of de vrouw gelijk of ongelijk heeft.

Scroll naar top