Bollywood actrice Kangana Ranaut: “Ik ben nooit geïntimideerd door een machtig persoon”

Bollywood actrice Kangana Ranaut: "Ik ben nooit geïntimideerd door een machtig persoon"Bollywood actrice Kangana Ranaut staat bekend om haar ongezouten mening over diverse onderwerpen. En dat wordt niet altijd gewaardeerd in India. De 32-jarige is momenteel bezig de promotie van haar nieuwste film Panga en sprak in een recent interview over intimidatie.

“Ik ben nooit geïntimideerd door een machtig persoon of autoriteit, tenminste ik heb dat nooit gevoeld. Ik heb een natuurlijk instinct om autoriteiten uit te dagen en te testen. Wanneer je spreekt over autoriteit dan vraagt dat natuurlijk om een mate van respect. Daarom is het belangrijk om autoritaire persoonlijkheden te testen.”

“Om eerlijk te zijn ben ik van nature een zeer dominant persoon, maar ik ben ook zeer toegewijd. Dus wanneer ik van mening ben dat iemand de positie die zij innemen het waard is ben ik de eerste die respect toont. Maar ik test ze wel. Ze mogen dan een machtige positie behouden voor anderen, maar wanneer ze in mijn ogen machteloos zijn zal ik ze niet respecteren”, aldus Kangana.

De film Panga is geregisseerd door Ashwiny Iyer Tiwari en staat gepland voor een release op 24 januari 2020.

Scroll naar top