Bollywood film Go Goa Gone krijgt een vervolg

Bollywood film Go Goa Gone krijgt een vervolgHet langverwachte vervolg op Goa Goa Gone is eindelijk aangekondigd. De poster werd vanmorgen gedeeld op sociale media.

De zombie-komedie uit 2013 had in de hoofdrollen Saif Ali Khan, Kunal Khemu, Vir Das en Anand Tiwari. De film vertelde het verhaal van drie mannen die naar Goa afreizen, maar waar hun vakantie veranderd in een zombienachtmerrie.

Saif was te zien in de rol van Boris, een Russische zombie-jager. Het vervolg begint vanaf het moment dat het origineel eindigde. De makers hopen dat alle acteurs opnieuw in de rol willen kruipen van hun personages uit het origineel.

“Het is een hele lange reis geweest vanaf 2013, maar ik ben blij en enthousiast dat we weer terug zijn met deze te gekke film! Go Goa Gone heeft ons mooie nieuwe dingen gebracht en dat hopen we opnieuw te kunnen doen. De personages zijn iconisch gebleken en we kunnen niet wachten om ze weer tot leven te brengen”, aldus producent Dinesh Vijan.

“We zijn op dit moment bezig met het afronden van het script. En we willen in september 2020 beginnen met de opnames”, voegt hij toe.

Regisseur Raj heeft zijn wens al uitgesproken. Hij wil de hele cast weer bij elkaar hebben voor het vervolg. “Idealiter zou ik iedereen weer in het vervolg willen hebben. Ik heb gesproken met alle acteurs en ze waren erg enthousiast over het verhaal. En gelukkig willen ze allemaal ook mee doen. Het is nu een kwestie van iedereen bij elkaar krijgen.”

Go Goa Gone 2 staat gepland voor een release in maart 2021.

Scroll naar top