Bollywood acteurs Akshay Kumar en Hrithik Roshan samen in een film?

Bollywood acteurs Akshay Kumar en Hrithik Roshan samen in een film?Het zou een werkelijke casting coup zijn voor Bollywood. Volgens de laatste geruchten is een filmmaker van plan om twee van de grootste namen, Hrithik Roshan en Akshay Kumar, voor het eerst samen te brengen in een episch mythologisch drama.

Wie de filmmaker is wordt helaas niet bekendgemaakt. Maar beide acteurs zijn in ieder geval benaderd voor een mythologisch drama dat op grote schaal wordt gepland. Ook acteur Rana Duggubati is benaderd. Hij heeft bekendgemaakt dat hij is gevraagd voor de rol van de Hindoegod Lord Hiranya Kashyap.

Zowel Akshay Kumar als Hrithik Roshan hebben besloten vooralsnog niet te reageren op het nieuws. Maar wat zou het toch fantastisch zijn om deze twee acteurs samen in een film te zien.

Laten we hopen dat er binnenkort meer duidelijkheid komt.

Scroll naar top