Stapt Bollywood acteur Varun Dhawan deze zomer in het huwelijksbootje?

Stapt Bollywood acteur Varun Dhawan deze zomer in het huwelijksbootje?Bollywood acteur Varun Dhawan heeft al sinds de start van zijn carrière een relatie met jeugdvriendin Natasha Dalal. Al enige tijd doen geruchten de ronde dat het stel van plan is de volgende stap te zetten. Maar de geruchten worden steeds ontkent. Maar nu lijken er echt aanwijzingen te zijn dat het huwelijk zal plaatsvinden en wel in de zomer van 2020.

Volgens insiders zijn er reserveringen gedaan in een strandresort van een luxe hotel in Goa voor de maand mei. Het wordt een uitgebreid huwelijk en dit zal ruim een week duren. Enkele vrienden uit Bollywood zijn gevraagd om hun agenda vrij te houden tussen de tweede en derde week van mei.

Het stel is van plan een soortgelijk huwelijksfeest te plannen zoals het huwelijk van broer Rohit Dhawan.

Het is nu wachten op de aankondiging door Varun zelf.

Scroll naar top