Karan Johar wil Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Ranbir Kapoor weer samen brengen

Karan Johar wil Bollywood acteurs Shah Rukh Khan en Ranbir Kapoor weer samen brengenShah Rukh Khan en Ranbir Kapoor waren samen kort te zien in enkele scenes in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil in 2016, maar voor Karan Johar was dat niet genoeg. De regisseur hoopt deze twee acteurs samen te brengen voor een complete film.

Volgens de laatste geruchten werkt Karan nu aan een film dat niet te experimenteel is voor SRK. De acteur na de rampzalige reacties op Zero erg sceptisch over experimentele projecten.

Karan wil heel graag opnieuw samenwerken met SRK, maar het moet wel een project zijn dat het gevoel heeft van een commerciële film, maar toch net even iets afwijkt van de standaard.

Volgens een insider had SRK kortgeleden 35 solide scripts liggen die hij serieus overwoog. Daar tussen lagen projecten van Sanjay Leela Bhansali, Yash Raj Films, Sajid Nadiadwala en T-series. Maar de keuze voor zijn volgende project is gemaakt. Hij heeft inmiddels toegezegd voor een film van Rajkumar Hirani en Vidhu Vinod Chopra. De film wordt geproduceerd door zijn productiebedrijf.

Scroll naar top