Bollywood acteur Hrithik Roshan: “Ik voel mij zelfverzekerder als acteur”

Bollywood acteur Hrithik Roshan: "Ik voel mij zelfverzekerder als acteur"Bollywood acteur Hrithik Roshan heeft deze maand wat te vieren gehad. Hij werd op 10 januari 46 jaar en op 14 januari vierde hij zijn 20e jaar als acteur in Bollywood.

De 46-jarige acteur is niet echt een feestbeest als op het verjaardagen aankomt, maar hij wil wel stilstaan bij zijn 20-jarig jubileum in Bollywood.

“Ieder jaar en met iedere film heb ik zoveel mogen leren. Maar eigenlijk ben ik mij pas in de laatste paar jaar zekerder gaan voelen als acteur. Kaabil was voor mij een keerpunt in mijn carrière. En dat succes werd gevolgd door Super 30 en War”, zegt Hrithik.

“Er rust een soort van kalmte om mij heen en ik vertrouw nog meer op mijn instinct. Ik heb niet meer zo de behoefte om voor elke scene en elk opname exact te weten hoe en wat ik ga doen. Ik laat het liever los en reageer op wat er komt. Dat is een compleet andere benadering en een heel ander gevoel.”

Zijn goede voornemen voor dit jaar het behouden van een gezond evenwicht tussen werk en privé. “Een decennium is een lange periode en je gedachten en doelen kunnen in deze periode veranderen of evolueren. Dat gezegd hebbende is mijn ideale doel nog altijd een gezond evenwicht te hebben tussen werk en prive, zodat ik voldoende tijd met mijn gezin kan doorbrengen”, aldus de 46-jarige acteur.

Op dit moment doet Hrithik het rustig aan. Afgezien van Krrish 4 heeft de acteur geen nieuwe projecten op zijn naam staan. “Ik lees nu veel scripts. En wanneer ik een script vind waar ik geen nee tegen kan zeggen, dan hoor je dat vanzelf. Misschien wel heel snel.”

Scroll naar top