Bollywood actrice Deepika Padukone eerste Indiase actrice die deel uitmaakt van de campagne van Louis Vuitton

Bollywood actrice Deepika Padukone eerste Indiase actrice die deel uitmaakt van de campagne van Louis VuittonBollywood actrice Deepika Padukone is de eerste Indiase actrice die in de campagne van het Franse modehuis en de luxewinkel Louis Vuitton is verschenen. De 34-jarige actrice maakte het nieuws bekend via Instagram.

“Ik ben ontzettend blij dat ik deel uitmaak van de Louis Vuitton-familie! Om deel uit te maken van de visie van Nicholas Ghesquière’s voor ‘s werelds meest iconische merk is niet alleen spannend, maar ik voel mij ook zeer vereerd! Presenting … #LVprefall20.”

In de campagne Pre-Fall 2020 van Louis Vuitton is de actrice gekleed en gestileerd in de stijl van de pre-fall-collectie van het luxemerk. Geïnspireerd door pulp horrorfilms en boeken, zien we Deepika poseren voor de poster van Don’t Turn Around, een fictiethriller van Michelle Gagnon.

De associatie werd eerder ook aangekondigd door Nicolas Ghesquière, een Franse modeontwerper, die sinds 2013 creatief directeur bij Louis Vuitton. De actrice werd door de ontwerper samen met 24 andere mannelijke en vrouwelijke beroemdheden gekozen, waaronder Sophie Turner, Léa Seydoux, Alicia Vikander en Chloë Grace Moretz.

Deepika promoot internationale merken zoals L’Oréal Paris en Coca-Cola in India. Ze heeft een merkwaarde van $ 102,5 miljoen en is sinds 2018 het gezicht van meer dan 21 merken.

Scroll naar top