Bollywood acteur Ayushmann Khurrana: Ayushmann Khurrana: “Ik kies voor films waar het hele gezin samen naar kan kijken”

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana: Ayushmann Khurrana: "Ik kies voor films waar het hele gezin samen naar kan kijken"De trailer van de Bollywood film Shubh Mangal Zyada Saavdhan lijkt te voorspellen dat dit weer een hit gaat worden voor Ayushmann Khurrana. Echter, voor hem is belangrijker dat hij films maakt waar het hele gezin naar kan kijken.

In een recent interview spreekt Ayushmann over hoe cinema kan fungeren als een positief platform. “Als entertainer wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken en entertainen. Ik kies dan ook voor films waar het hele gezin naartoe kan. Er is geen grotere vreugde voor een artiest dan te zien dat het publiek geniet van je films, maar tegelijk ook een boodschap meeneemt naar huis om te bespreken of om over na te denken.”

In Shubh Mangal Zyada Saavdhan speelt Ayushmann een homoseksueel personage. Hij hoopt dat de film een belangrijke boodschap zal helpen overbrengen naar het publiek. “Dit is weer zo’n script dat het publiek zal entertainen, maar ook een belangrijke sociale boodschap wil brengen over inclusiviteit en individualiteit. Net als al mijn films is dit een echter familiefilm.”

Shubh Mangal Zyada Saavdhan staat gepland voor een release op 21 februari 2020.

Scroll naar top