Bollywood regisseur Karan Johar komt met dating-show op Netflix

Bollywood regisseur Karan Johar komt met dating-show op NetflixEen paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat Bollywood regisseur Karan Johar met een dating-show zou komen. De dating-show is voor Netflix en is vanaf 30 januari te zien.

De show brengt echte mensen samen die op zoek zijn naar ware liefde en helpt hen om hun angsten te overwinnen. Ze krijgen hulp bij twijfels, bagage en mentale blokkades die ze zichzelf opleggen. En dit allemaal met de hulp van liefdesguru Karan Johar, mode-en stijlexpert Maneka Harinsinghani en make-up en haarstijlist Shaan Muttathil.

“Liefde, match-making en presenteren, dat komt allemaal samen in What The Love! met Karan Johar. Deze show heeft hij drie dingen gegeven die voor vanzelfsprekend zijn. We maken allemaal moeilijke fasen door in ons leven, waarbij we onszelf in twijfel trekken en weinig zelfvertrouwen hebben. En deze zaken hebben van invloed op de manier waarop we naar buiten treden. Met deze show hoop ik dat mensen eerst bij zichzelf naar binnen kijken en zichzelf liefhebben en accepteren, zodat ze hun weg naar geluk kunnen vinden.”

Bekijk de trailer:

Scroll naar top