Deepika Padukone en Rishi Kapoor in Bollywood remake van The Intern

Deepika Padukone en Rishi Kapoor in Bollywood remake van The InternDe Hollywoodfilm The Intern krijgt een officiële remake in Bollywood. En de hoofdrollen worden vertolkt door niemand minder dan Rishi Kapoor en Deepika Padukone.

“The Intern is een intieme, relatiegedreven film dat zich afspeelt op en rond de werkomgeving. Het is een verhaal dat naar mijn mening zeer relevant is vanwege de huidige sociale en culturele omgeving. Ik was opzoek naar een luchtige komediedrama en dit verhaal sluit naadloos aan op mijn verwachtingen. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Deepika is tevens een van de producenten van de film. Het team hoopt de film in 2021 uit te kunnen brengen.

Ook Rishi Kapoor is blij deel uit te mogen maken van deze film. “The Intern is een zeer relevante film wanneer we kijken naar de Indiase werkomgevingen. Met deze film worden relaties op een prachtige wijze neergezet. Ik kan niet wachten om samen met Deepika aan dit hartverwarmende verhaal te werken. Het is geweldig dat Warner Bros. en AZURE deze film gaan maken.”

Producent Sunir Khetarpal is Warner Bros ontzettend dankbaar. “Wij zijn hen dankbaar voor het feit dat zij ons vertrouwen om de eerste officiële remake buiten de VS op ons te nemen. En met Rishi Kapoor en Deepika Padukone in de film hebben we het perfecte duo te pakken dat deze film ook kan dragen.”

The Intern, met in de hoofdrollen Robert De Niro en Anne Hathaway, was een groot succes met een wereldwijde opbrengst van maar liefst 195 miljoen dollar. The Intern is geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Nancy Meyers, die bekend staat om populaire films zoals Father of the Bride, The Parent Trap, What Women Want, It’s Complicated, The Holiday & Something’s Gotta Give.

Scroll naar top