Hrithik Roshan wil Deepika Padukone voor hoofdrol in Bollywood film Krrish 4

Hrithik Roshan wil Deepika Padukone voor hoofdrol in Bollywood film Krrish 4De voorbereidingen voor de opnames voor de Bollywood film Krrish 4 zijn in volle gang. De cast is echter nog niet helemaal compleet. Het gerucht gaat dat Hrithik Roshan heel graag Deepika Padukone wil voor de hoofdrol.

Hrithik zou eerder samenwerken met Deepika in de remake van Satte Pe Satta, maar beide acteurs hebben de film geweigerd.Toch hoopt Hrithik dat hij alsnog kan samenwerken met Deepika.

“De makers zijn er bijna zeker van dat Priyanka Chopra niet zal terugkeren voor dit vierde deel. En dat vinden ze erg jammer. Maar dit betekent dus dat ze op zoek moeten naar een vervanger. Zowel Hrithik als zijn vader, Rakesh Roshan, zien niemand anders dan Deepika in de hoofdrol. Maar de rol zou haar aanwezigheid moeten rechtvaardigen. Dat is wat zij heeft aangegeven. Alleen dan stemt ze ermee in om deel uit te maken van de franchise”, aldus een productiemedewerker.

Scroll naar top