Bollywood actrice Taapsee Pannu over nepotisme: “Je kunt het niet uit de weg gaan”

Bollywood actrice Taapsee Pannu over nepotisme: "Je kunt het niet uit de weg gaan"Er lijkt geen eind te komen aan het debat over nepotisme in Bollywood. Actrice Taapsee Pannu gaf onlangs in een interview haar mening over het onderwerp en benadrukte dat het geen zin had om het te negeren.

“Het bestaat dus je kunt het niet uit de weg gaan. Het aantal buitenstaander neemt langzaamaan toe en daarom ligt de nadruk er ook op. Het gaat er nu om hoe men hiermee omgaat. Een verklaring wordt 1000 maal herhaald. Wij worden ondervraagd en het beeld wordt versterkt. Wij horen dit debat niet te voeren. We weten dat het bestaat en worden er dag en nacht mee geconfronteerd. Dus ik ben ermee opgehouden om dit te bekijken vanuit een slachtofferrol. Voor mij is het een regel in dit spel en ik probeer mijn weg te vinden ondanks deze hindernis.”

Taapsee heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt en heeft met succes een plek en identiteit voor zichzelf gecreëerd in Bollywood.

De 32-jarige actrice is binnenkort te zien in de film Thappad. Deze staat gepland voor een release op 28 februari.

Scroll naar top