Bollywood actrice Sara Ali Khan in Kaminey 2?

Bollywood actrice Sara Ali Khan in Kaminey 2?Bollywood actrice Sara Ali Khan is een starkid die in zeer korte tijd de sterrenstatus in de filmindustrie heeft gekregen. In haar eerste paar films werkte ze al met grote namen en het gerucht gaat dat ze gevraagd is voor de hoofdrol in Kaminey 2 met Shahid Kapoor.

Het gerucht werd geboren toen Sara werd gespot op het kantoor van Vishal Bhardwaj. Hij is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor Kaminey 2. De makers zijn naar verluidt op zoek naar een actrice die zich staande kan houden naast Shahid Kapoor en Sara is een zeer voor de hand liggende keuze gezien haar acteerprestaties en toenemende populariteit.

“Als alle gesprekken goed verlopen dat volgt binnenkort een officiele aankondiging van het project. Na het succes van Kedarnath en Simmba, maakt Sara zich nu op voor de remake van Coolie no 1 en Love Aaj Kal 2. Het is geen verrassing dat de makers haar graag zouden willen hebben voor een film in dit genre”, aldus een productiemedewerker.

Scroll naar top