Bollywood acteur Saif Ali Khan over de remix van zijn iconische hit Ole Ole

Bollywood acteur Saif Ali Khan over de remix van zijn iconische hit Ole OleSaif Ali Khan is een van de weinige acteurs in Bollywood, naast Emraan Hashmi, die in de remix van zijn eigen iconische hit is verschenen. Hij heeft daar echter wel een mening over.

In zijn nieuwste film Jawaani Jaaneman speelt Saif een vrijgezel van 40+ die erg geniet van zijn leven, totdat hij wordt geconfronteerd met zijn jonge, zwangere dochter. Om zijn leven in een lied weer te geven, waren de makers het over een ding eens: Ole Ole is het perfecte nummer. Saif moet daar wel om lachen.

“Soms moet je doen wat het productieteam van je verlangt. En wat zij denken dat verkoopt of wat de huidige trend is. Ik vind het wel opmerkelijk dat ik zo lang aan het werk ben dat ik zelf in de remix van mijn eigen nummer verschijn.”

“Op een bepaalde manier is dit best interessant, maar soms denk ik dat Ole Ole het beste was zoals die was. Het is een geweldig nummer en heruitvinden is niet iets wat ik graag had willen doen, maar zoals ik al zei; soms moet je luisteren naar de marketingbazen”,aldus Saif.

Scroll naar top