Bruiloft Bollywood acteur Varun Dhawan en Natasha Dalal uitgesteld?

Bruiloft Bollywood acteur Varun Dhawan en Natasha Dalal uitgesteld?Al maanden gaan er geruchten over het huwelijk van Bollywood acteur Varun Dhawan. Hij zou in april of mei in het huwelijksbootje stappen met vriendin Natasha Dalal. En dit huwelijk zou plaatsvinden in Thailand, maar volgens de laatste berichten wordt het huwelijk uitgesteld.

Het uitstellen van het huwelijk zou te maken hebben met twee dingen. Het eerste is dat Varun heel erg geraakt is doordat zijn film Street Dancer 3D is geflopt. Hij had hier al zijn hoop op gezet en is erg teleurgesteld door het resultaat. Dit is zijn tweede grote flop na Kalank.

Daarnaast zou het huwelijk plaatsvinden in Thailand, maar omdat nu het coronavirus ook daar heeft toegeslagen zijn mensen niet bereid om af te reizen naar Thailand. “Op dit moment zie je dat veel reizen worden geannuleerd en dat zorgt voor onzekerheid. Ondanks dat het huwelijk pas over drie maanden is, willen gasten geen risico nemen”, aldus een lid van de familie.

Varun richt zich nu op de remake van Coolie No 1 en hoopt dat deze film wel aanslaat bij het publiek.

Scroll naar top