Biopic over het leven van Bollywood legende Kishore Kumar gaat door

Biopic over het leven van Bollywood legende Kishore Kumar gaat doorBollywood regisseur Anurag Basu gaat door met zijn plannen om een biopic te maken over het leven van Kishore Kumar. En Ranbir Kapoor is nog steeds de aangewezen persoon voor de hoofdrol.

Anurag Basu en Ranbir Kapoor werkten voor het eerst samen aan de film Barfi in 2012. De film werd een grote hit. Al snel deden geruchten de ronde dat Anurag van plan was om nog een film met Ranbir te maken. Het bleef echter lang stil, tot afgelopen week.

In een interview onthult Anurag dat hij nog steeds van plan is om zijn langverwachte project op te starten. “De biopic over het leven van Kishore Kumar gaat er komen. En Ranbir is nog altijd mijn eerste keus voor de rol. Wanneer we kunnen starten hangt echter af van zijn beschikbaarheid”, aldus Anurag.

Op dit moment is Anurag zelf druk bezig met zijn film Ludo, met in de hoofdrollen Abhishek Bachchan, Rajkummar Rao, Aditya Roy Kapur en Sanya Malhotra. Deze duistere komedie staat gepland voor een release op 24 april 2020.

Scroll naar top