Bollywood acteur Ayushmann Khurrana biedt excuses aan voor opmerking over homohuwelijk

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana biedt excuses aan voor opmerking over homohuwelijkBollywood acteur Ayushmann Khurrana heeft zich moeten verontschuldigen voor een opmerking die hij maakte over homohuwelijken in India. De acteur speelt in zijn volgende film, Shubh Mangal Zyada Saavdhan, een personage dat homoseksueel is.

In een interview riep Ayushmann dat het homohuwelijk legaal was in India. “Wij zijn zeer trots dat we deze gemeenschap steunen. Ons land is zeer vooruitstrevend nu het homohuwelijk gelegaliseerd is.” Dit resulteerde in ontevreden fans die hun woede uitte en de ster erop wees dat hij onzin verkondigde.

Hij bood zijn excuses aan nadat hij erop werd gewezen dat dit niet waar was. “Dit is mijn fout. Hoewel ik echt hoop en wil dat homohuwelijken legaal worden in India.”

In 2018 werd in India homoseksualiteit gedecriminaliseerd. Maar het homohuwelijk blijft illegaal.

Shubh Mangal Zyada Saavdhan staat gepland voor een release op 21 februari 2020.

Scroll naar top