Bollywood actrice Janhvi Kapoor: “Ik ben bekend vanwege Dhadak en mijn gymlooks”

Bollywood actrice Janhvi Kapoor: "Ik ben bekend vanwege Dhadak en mijn gymlooks"Bollywood actrice Janhvi Kapoor is een fervent bezoeker van de sportschool. Daar word ze dan ook meestal gefotografeerd. In een recent interview spreekt ze over de constante media-aandacht.

In het interview werd haar gevraagd of ze het zat is om constant in de schijnwerpers te staan. “Nee, eigenlijk is het best grappig. Na Dhadak zijn er mensen die naar mij toekomen en zeggen dat ze mijn eerste film goed vonden. En dan zijn er mensen die zeggen dat ze van mijn gymlooks houden. Ik ben blijkbaar bekend vanwege Dhadak of mijn gymlooks. Het is raar, maar ik kan het ze niet kwalijk nemen. Mijn volgende films zijn nog niet uit. Ik heb na Dhadak alleen maar gewerkt. En ik hoop dat wanneer mijn volgende films uitkomen, meer mensen over mij en mijn films zullen praten dan over de kleding die ik aan heb wanneer ik ga sporten”, aldus de 22-jarige.

Ze voegt toe dat ze er nu wel aan is gewend om overal door de paparazzi te worden gevolgd. Ze heeft een manier gevonden om ermee om te gaan. “Er was een periode, zelfs voordat Dhadak uitkwam, dat het allemaal toch even teveel werd. En dat voelde best raar. Op dat moment wist ik niet precies wat ik moest doen. Moest ik lachen of zwaaien? Ik had het gevoel dat ik nog niets had gedaan en bereikt om dat soort aandacht te verdienen.”

“Ik wil hiermee niet zeggen dat ik het nu allemaal wel verdien. Maar ik heb nu in ieder geval een film gedaan dus ik kan zwaaien omdat ik weet dat mensen voor mij komen. Het is buitengewoon vleiend dat men de tijd neemt om een foto te maken van mij en op sociale media te plaatsen wanneer ik ga sporten of wanneer ik uit eten ga. De aandacht voelt goed. Ik hoop dat ik mooie dingen kan blijven doen waardoor mensen het gevoel hebben dat ik hun tijd en aandacht verdien.”

Het is alweer twee jaar geleden dat Janhvi haar debuut maakte met Dhadak. De actrice werkt momenteel aan de films Kargil Girl, Roohi Afza en Takht. Ze waardeert alle kansen die ze tot nu toe heeft gekregen en is zeer dankbaar. “Ik ben heel gelukkig dat ik mezelf beter heb leren kennen als actrice en als persoon. Het heeft mijn smaak in films gedefinieerd en de manier waarop ik naar films kijk veranderd. Ik weet nu beter wat ik wil doen.”

Scroll naar top