Bekijk de video van de remix van de Bollywood hit Dus Bahane

Bekijk de video van de remix van de Bollywood hit Dus BahaneOok de Bollywood hit Dus Bahane uit de film Dus is opnieuw uitgebracht en ditmaal voor de film Baaghi 3.

15 jaar geleden was Dus Bahane het meest gedraaide nummer van het jaar. Het nummer is ook vandaag nog steeds ontzettend populair. En toch besloten de makers van Baaghi 3 dat dit nummer geschikt was voor een officiële remix.

Het origineel was gecomponeerd door Vishal en Shekhar en ook dit nummer is van hun handen. Enige tijd geleden had Vishal nog kritiek op het feit dat de originele componisten niet worden vermeld bij de remixen. Hij laat zich dat geen tweede keer zeggen en neemt het heft in eigen hand voor de remix.

Bekijk de video:

Welke vind jij beter? Het origineel of de remix?

Baaghi 3 staat gepland voor een release op 6 maart 2020.

Scroll naar top