Bollywood regisseur Imtiaz Ali vergelijkt Karthik Aaryan met Shah Rukh Khan

Bollywood regisseur Imtiaz Ali vergelijkt Karthik Aaryan met Shah Rukh KhanBollywood regisseur Imtiaz Ali spreekt vol lof over zijn hoofdrolspeler Karthik Aaryan. In een recent interview vergelijkt hij de jongeman zelfs met Shah Rukh Khan.

Imtiaz Ali is een van de beste filmmakers van onze tijd. Zijn liefdesverhalen zijn modern en gaan over de hedendaagse uitdagingen en conflicten in relaties. Hij heeft gewerkt met enkele van de beste acteurs in de filmindustrie, waaronder Ranbir Kapoor en Shah Rukh Khan. Voor veel acteurs is het werken met Imtiaz dan ook een droom. En die droom is recent uitgekomen voor Karthik Aaryan.

Karthik speelt de hoofdrol in Love Aaj Kal. De verwachtingen zijn hooggespannen. In een recent interview sprak Imtiaz over zijn samenwerking met Karthik.

“Karthik is een buitengewoon gweldige acteur. Hij is emotioneel intelligent, hij relativeert en heeft interesse in mensen. Alles komt voort uit interesse. In het Latijn is er maar een woord voor zowel talent als interesse. Je bent altijd getalenteerd wanneer het gaat om je interessegebied.”

“Karthik heeft een bepaald uniek ritme als acteur. Hij werkt echt heel hard en is uiterst behulpzaam. Dat zijn kwaliteiten die ik ook heb gezien in Shah Rukh Khan. Beide zijn extreem toegewijd aan hun vak”, aldus Imtiaz.

Dit is een enorm compliment voor de jonge acteur.

Love Aaj Kal, met in de hoofdrollen Karthik Aaryan en Sara Ali Khan, staat gepland voor een release op Valentijnsdag.

Scroll naar top