Bekijk de trailer van de Bollywood film Angrezi Medium

Bekijk de trailer van de Bollywood film Angrezi MediumDe eerste trailer van de Bollywood film Angrezi Medium is uit. En het lijkt erop dat ook deze film een hit gaat wordt.

Angrezi Medium is het vervolg op de film Hindi Medium. De film vertelt een hartverwarmend en hilarisch verhaal over de onvoorwaardelijke liefde van een vader voor zijn dochter en onbreekbare vriendschappen. Daarnaast gaat het ook over de grote droom om te studeren in het buitenland. Angrezi Medium laat ons beseffen dat we soms heel ver moeten reizen om op zoek te gaan naar antwoorden die altijd al in onszelf konden vinden.

De film, met in de hoofdrollen Irrfan Khan, Kareena Kapoor Khan, Radhika Madan, Deepak Dobriyal en Dimple Kapadia, is geregisseerd door Homi Adajania en staat gepland voor een release op 20 maart 2020.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top