Bollywood koppel Janhvi Kapoor en Ishaan Khattar uit elkaar?

Bollywood koppel Janhvi Kapoor en Ishaan Khattar uit elkaar?Janhvi Kapoor en Ishaan Khattar, die samen hun Bollywood debuut maakten met de film Dhadak, hadden al enige tijd een relatie. Maar volgens de laatste geruchten zijn ze niet meer samen.

Janhvi zou de relatie eind vorig jaar hebben beëindigd. Zij zou zich meer willen richten op haar carrière in plaats van een relatie.

“Het zijn twee zeer ambitieuze jonge mensen die zich op dit punt in hun leven moeten concentreren op hun carrière en niet op een relatie. Dat hebben ze zelf ook gemerkt. Daarnaast werd het voor Janhvi af en toe even teveel”, aldus een vriendin van Janhvi.

“Ishaan is zeer enthousiast en is erg gek op haar. Hij gaf haar heel veel aandacht en soms is hij te aanwezig. Het was prima toen ze Dhadak aan het promoten waren, maar toen Janhvi bezig was met de promotie van haar film Ghost Stories, kwam Ishaan af en toe onaangekondigd naar de locatie. En bracht Janhvi daarmee in verlegenheid.”

Janhvi als Ishaan werken hard aan hun volgende films. Ishaan is bezig met de opnames voor Khaali Peeli en A Suitable Boy en Janhvi werkt aan Gunjan Saxena, Roohi Afzana en Takht.

Scroll naar top