Bollywood actrice Kalki Koechlin over relatie met Anurag Kashyap: “We wilden allebei andere dingen”

Bollywood actrice Kalki Koechlin over relatie met Anurag Kashyap: "We wilden allebei andere dingen"Bollywood actrice Kalki Koechlin heeft inmiddels haar geluk gevonden met liefhebbende vriend Guy Hershberg en hun dochtertje Sappho. Enkele jaren geleden was ze getrouwd met filmmaker Anurag Kashyap. Hun huwelijk mislukte, maar ze zijn nog steeds goede vrienden en steunen elkaar met alles.

In een interview met Kareena Kapoor Khan voor haar show What Women Want vertelt Kalki dat haar vriendschap met haar ex-man Anurag in de loop van de tijd is opgebouwd. “Het gebeurde gewoon. Dat kostte tijd. We hebben toen we uit elkaar gingen veel tijd apart doorgebracht, maar uiteindelijk hebben we veel respect voor elkaars werk. Je kunt nog steeds van een persoon houden en niet met hen kunnen leven. En ik denk dat we dat allebei konden herkennen.”

Ze sprak tevens over haar mislukte huwelijk. “Het heeft veel te maken met timing, toch? Soms bevind je je gewoon in verschillende tijdzones, en dat bedoel ik niet alleen letterlijk. Misschien was ik te jong en hij was al veel ouder. Misschien was de timing niet goed. We wilden verschillende dingen op hetzelfde punt in ons leven en ik denk dat dat een groot verschil maakt in hoe je dingen ziet en hoe je handelt.”

Voor Kalki zijn er nog geen plannen voor een volgende bruiloft. Maar ze staat wel open voor het idee. “Het is niet alsof ik nu tegen het huwelijk ben. Wij willen graag trouwen. Maar dit is niet het juiste moment ervoor. Het moet een bewuste beslissing zijn waar we allebei achter staan.”

Scroll naar top