Bollywood acteur Karthik Aaryan ondersteboven van compliment

Bollywood acteur Karthik Aaryan ondersteboven van complimentBollywood acteur Karthik Aaryan is momenteel te zien in de film Love Aaj Kal van regisseur Imtiaz Ali. En de regisseur spreekt vol lof over de acteur. In een recent interview vertelde hij dat hij overeenkomsten ziet tussen Karthik en Shah Rukh Khan. De jonge acteur is geraakt door het compliment.

“Ik zie het als een enorm compliment van Imtiaz Ali, die ook met Shah Rukh Khan heeft gewerkt. Dat hij dit zegt betekent ontzettend veel voor mij. Ik ben echt heel erg blij met dit compliment. Om heel eerlijk te zijn kan ik mezelf niet vergelijken of daar iets over zeggen, want Shah Rukh Khan is de grootste superster in het land en hij is de King of Romance. Als maar een minuscule vergelijking van 1 procent mogelijk is, dan is dat al een enorm compliment voor mij.”

“Ik ben Imtiaz Ali dan ook echt zeer dankbaar dat hij in mij heeft geloofd en mij de kans heeft gegeven om twee personages te spelen in deze romantische film met zoveel intensiteit en liefde. Ik ben gewoon erg blij dat ik deze kans heb gekregen.”

Scroll naar top